Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hemels Wonen
5213 AL 's-Hertogenbosch
Koopaanneemsom € 439.000,- tot € 800.000,- Verkocht
073 - 711 37 00

Kenmerken

Start bouw 01-01-2019 Aantal kavels 14 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

12 unieke stadsvilla’s in de kerk en 2 vrijstaande villa’s in de kerktuin
Aan de rand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch staat, op de hoek van de Rubensstraat en de Graafseweg, de Heilige Hartenkerk. Deze prachtige kerk wordt door restauratiespecialist De Bonth Van Hulten omgebouwd tot 12...
Lees meer

Omschrijving

12 unieke stadsvilla’s in de kerk en 2 vrijstaande villa’s in de kerktuin
Aan de rand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch staat, op de hoek van de Rubensstraat en de Graafseweg, de Heilige Hartenkerk. Deze prachtige kerk wordt door restauratiespecialist De Bonth Van Hulten omgebouwd tot 12 sfeervolle luxe stadsvilla’s. Iedere villa is ruim van opzet met een eigen identiteit en met behoud van authentieke, sfeervolle details. Naast de kerk worden ook twee ruime nieuwbouw villa’s gerealiseerd, passend bij de omgeving en de architectuur van de kerk. De woningen in het project zijn enorm en variëren van 500 tot 1100 m3 inhoud.

12 stadsvilla’s in de kerk
Van katholieke kerk naar modern wooncomfort! Hemels Wonen betekent wonen in een prachtig monumentaal pand, dat vanbinnen van alle moderne gemakken is voorzien. Dicht bij het centrum van ’s-Hertogenbosch. Ook als u van een creatief interieur houdt is Hemels Wonen dé juiste plek!

In de voormalige Heilige Hartenkerk komen twaalf ruime stadsvilla’s. Het monumentale pand wordt helemaal gestript, waarna er moderne stadsvilla’s in gerealiseerd worden. Het gebouw is straks van zijn religieuze karakter af, op de mooiste en meest bijzondere elementen na natuurlijk. Die behouden we, zodat er een unieke mix van klassiek en modern ontstaat. De 12 stadsvilla’s in de kerk hebben ruimtelijke hoge plafonds. De hoge puien op de begane grond, verdiepingen en vide zorgen voor een perfecte combinatie van licht, ruimte en functionaliteit. Is het mooi weer? Dan geniet u van uw eigen tuin of dakterras. Het gebruik van de juiste materialen zorgt ervoor dat de woningen een stoere en industriële look hebben. In het pand worden het comfort van een nieuwbouwwoning en authentieke elementen samengebracht.

2 vrijstaande villa’s naast de kerk
Nog meer Hemels Wonen kan in de twee luxe en zeer ruime vrijstaande villa’s met ruime percelen, die in de kerktuin komen. Afgewerkt met hoogwaardige materialen doen deze villa’s recht aan hun ligging aan de statige Graafseweg. Het is een unieke kans om op deze plek in een eigentijdse woning te kunnen wonen.

Parkeren in een park
Voor de kerk wordt in bijpassende sfeer een parkje aangelegd met karakteristieke bestrating, veel groen én eigen parkeerplaatsen. Enkele woningen krijgen een parkeerplaats op het eigen perceel. Volop ruimte voor de auto dus, maar wel met behoud van het groen en de karakteristieke omgeving.

Schrijf u in via https://www.hemelswonen-denbosch.nl/ of neem contact met ons op.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 439.000,- - € 800.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 149 m² t/m 251 m² Inhoud 675 m³ t/m 1131 m³ Perceeloppervlakte 113 m² t/m 452 m² Start bouw 01-01-2019 Start Verkoop 09-06-2018 Aantal kavels 14 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 14 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.