Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kom thuis in Helvoirt
5268 BB Helvoirt
Koopaanneemsom € 290.000,- tot € 290.000,- Verkocht
073 - 711 37 00

Kenmerken

Aantal kavels 6 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

De nieuwbouwplannen in Den Hoek worden gerealiseerd in vier fases waarbij Van de Ven Bouw en Ontwikkeling in fase 1 al 16 woningen gebouwd heeft. Het tweede deel bestaat uit onder andere 6 twee-onder-één kapwoningen, die Van de Ven heeft ontwikkeld. De twee-onder-één kapwoningen worden aangeboden...
Lees meer

Omschrijving

De nieuwbouwplannen in Den Hoek worden gerealiseerd in vier fases waarbij Van de Ven Bouw en Ontwikkeling in fase 1 al 16 woningen gebouwd heeft. Het tweede deel bestaat uit onder andere 6 twee-onder-één kapwoningen, die Van de Ven heeft ontwikkeld. De twee-onder-één kapwoningen worden aangeboden met een aantal standaard extra’s. Tevens zijn er diverse optiemogelijkheden .

De zes woningen in het project zijn fraaie twee-onder-één kapwoningen op ruime percelen.
De ruim opgezette woningen, met een beukmaat van 5,7 meter, kennen een uiterst functionele indeling. Naast een ruime woonkamer en een keuken aan de voorzijde van de woning bieden ze onder meer 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping met een optiemogelijkheid tot maar liefst 2 extra ruimtes op de tweede verdieping. Door middel van de optiemogelijkheden kan de woning aangepast worden aan persoonlijke wensen. Met een tuin gelegen op het Noord-Westen en Zuid-Oosten, op een kavel van maar liefst 26,5 meter diep is het de hele dag genieten van de zon!

Lekker wonen betekent ook invulling geven aan persoonlijke woonwensen. De 6 woningen geven hiervoor alle ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk. Bij het project “Kom thuis in Helvoirt’ heeft de architect de opdracht gekregen een twee-onder-één kapwoning te ontwerpen die aanspreekt bij verschillende doelgroepen. Er is een uitgebreide keuze aan optie- en uitbreidingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld een grote berging aan de woning, een dakkapel, twee extra ruimtes op zolder of de mogelijkheid om de woonkamer of keuken 1,2 of zelfs 2,4 meter langer te maken. Kortom, tal van mogelijkheden!

Alle 6 woningen beschikken over PV-panelen. Deze panelen zetten zonlicht om in elektriciteit zodat u bespaart op het energieverbruik. Door de toepassing van extra PV-panelen hebben wij de zogenaamde EPC-waarde van de woningen verlaagd van 0,4 naar 0,0. Hierdoor zijn de woningen extra energiezuinig en verbruiken ze nauwelijks energie van het elektriciteitsnet.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 290.000,- - € 290.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 120 m² Inhoud 464 m³ Perceeloppervlakte 227 m² t/m 245 m² Start Verkoop 07-11-2018 Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.