AMB Makelaars Den Bosch

Onderwijsboulevard 500
5223 DN 'S-Hertogenbosch
Tel: 073 - 711 37 00
denbosch@amb-makelaars.nl
Villa Sterrenhof Nieuwkuijk Koopaanneemsom € 229.000,- tot € 325.000,-
 in Nieuwkuijk 5253 AH

Omschrijving

Gezellig wonen in een sfeervolle Villa in Nieuwkuijk?
Dat kan in 7 stijlvolle senioren appartementen met een uniek concept.

In de mooie karakteristieke hoofdstraat van het gemoedelijke dorp Nieuwkuijk staat Villa 'Sterrenhof'. Een nieuw woonconcept voor gezamenlijk wonen maar toch apart! Villa Sterrenhof is een woonvorm waar senioren zelfstandig en met gelijkgestemden in een mooi en karakteristiek pand levensloopbestendig kunnen wonen. Het is een veilige woonvorm met veel privacy en tegelijkertijd in een gezamenlijke omgeving. Met de gemeenschappelijke tuin en ruimte is er namelijk genoeg mogelijkheid voor ontmoeting. Het is beslist geen woongroep, want niets moet gezamenlijk, maar het kan wel.

Villa Sterrenhof is een nieuw concept in het mooie gemoedelijke dorp Nieuwkuijk. Hier is wonen voor mensen 'van 55 tot oud' buitengewoon gezamenlijk wonen maar toch apart.

De huidige 50+ generatie is zelfstandig, ondernemend en ze is gewend zelf de regie te voeren over het leven. Op het gebied van huisvesting hebben deze mensen vaak een uitgesproken idee over hun woontoekomst.

De villa is voorzien van liften voor alle appartementen op eerste of tweede verdieping en er zijn gemeenschappelijke voorzieningen:
• 'Hotelkamer' voor eventuele zorg
• Gezamenlijke 'woonkamer' met keukenblok en toilet
• Terras en grote 'hobby'-tuin van circa 1.000 m2
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 229.000,- - € 325.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 64 m² t/m 98 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 02-03-2020 Aantal kavels 7 Vrij 7 Aantal Bouwtypes 7 Woningtypen Appartement