AMB Makelaars Den Bosch

Onderwijsboulevard 500
5223 DN 'S-Hertogenbosch
Tel: 073 - 711 37 00
denbosch@amb-makelaars.nl
Graefse Bos Koopaanneemsom € 0,- tot € 0,-
 in Rosmalen 5245

Omschrijving

Graefse Bos: wonen in luxe, midden in de natuur

Midden in het bos en omringd door waterpartijen van de oude kloostertuin realiseert Staetes 3 luxe woonpaviljoens met in totaal 48 appartementen.

Elk paviljoen bestaat uit 16 appartementen in 3 uitvoeringen en fraaie gezamenlijke voorzieningen. Deze bestaan onder andere uit een stijlvolle living met open semiprofessionele keuken, een fitness- en fysiotherapieruimte en logeerstudio’s voor uw vrienden en familie. In het souterrain bevinden zich uw eigen parkeerplaats en berging. Graefse Bos kenmerkt zich door leven in het buitengebied, nabij het natuurgebied Hooge Heide, maar aan de rand van de bebouwde kom. Staetes voorziet in - veelal onzichtbare – zorgoplossingen voor een fase in uw leven dat dit eventueel nodig is. Het serviceniveau en het niveau van veiligheid is ongekend hoog. Services neemt u overigens alleen af als u dat wilt. In de nabijheid ligt in het voormalige Heilige Hart-klooster Huize de Graef, een particulier verpleeghuis. Graefse Bos ligt aan afslag 50 van de A59 en is dus uitstekend te bereiken.

Blijf op de hoogte
Heeft u interesse in wonen in het Graefse Bos? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag uw woonwensen met u. Dat kan in een persoonlijk gesprek, u bent ook van harte welkom op één van de informatiebijeenkomsten die wij regelmatig organiseren. Prijzen zijn nog niet bekend.

Meer informatie over het concept en het aanmeldformulier vindt u op https://graefsebos.nl/
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 48 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3