Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Capelse Hof
5161 PW Sprang-Capelle
Koopaanneemsom € 235.000,- tot € 330.000,- Beschikbaar
073 - 711 37 00

Kenmerken

Start bouw 01-11-2017 Aantal kavels 40 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Betaalbaar wonen in een prachtig nieuw te bouwen vrijstaand huis in een waterrijke omgeving? In de Capelse Hof in Sprang-Capelle is het mogelijk! U geniet hier volop van ruimte, de natuur en het buitenleven. Alle woningen liggen aan het water en er is een zwemstrandje op steenworp afstand. Maak uw...
Lees meer

Omschrijving

Betaalbaar wonen in een prachtig nieuw te bouwen vrijstaand huis in een waterrijke omgeving? In de Capelse Hof in Sprang-Capelle is het mogelijk! U geniet hier volop van ruimte, de natuur en het buitenleven. Alle woningen liggen aan het water en er is een zwemstrandje op steenworp afstand. Maak uw eigen waterterras en leg hier een bootje aan.

Deze prachtige wijk bestaat uit 42 nieuw te bouwen fraaie vrijstaande woningen voor permanente bewoning. De plek is zeer gunstig gelegen ten opzichte van Tilburg, 's-Hertogenbosch en Breda. De Capelse Hof is slechts 15 minuten verwijderd van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Ook Waalwijk, een van de meest bruisende steden van midden-Brabant, is slechts 5 minuten rijden.

Deze nieuwe wijk in gemeente Waalwijk wordt tevens ontsloten door een nieuw te realiseren weg in het verlengde van de ontwikkeling welke direct aansluit op de Winterdijk. Dat maakt de ontsluiting richting het centrum van Waalwijk nog en stuk sneller en beter!

De Capelse Hof biedt vrijstaande woningen aan vanaf €235.000,- V.O.N. op een groot perceel (eigen grond) van minimaal 349 m2. De woningen zijn standaard voorzien van een mooi afgewerkte badkamer, toiletruimte en keuken. Tegen een meerprijs biedt de Capelse Hof ook verschillende opties aan voor uw woning zoals een aanbouw van 20 m2, erker, vrijstaande garage, carport en luxere afwerkingen. Ook een eigen sauna in de tuin behoort tot de mogelijkheden. De woning is zeer energiezuinig en heeft zonnepanelen op het dak. Dat betekent lage maandlasten. Zeker in combinatie met de lage hypotheekrente op dit moment.

Wij doen er alles aan om uw wensen te vervullen. Informeer naar de mogelijkheden. De bouwtijd is circa 5 maanden na aankoop, dus uw droom kan op korte termijn in vervulling gaan.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 235.000,- - € 330.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 94 m² t/m 138 m² Inhoud 285 m³ t/m 400 m³ Perceeloppervlakte 349 m² t/m 386 m² Start bouw 01-11-2017 Start Verkoop 01-12-2017 Aantal kavels 40 Vrij 41 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.