AMB Makelaars Den Bosch

Onderwijsboulevard 500
5223 DN 'S-Hertogenbosch
Tel: 073 - 711 37 00
denbosch@amb-makelaars.nl
La Couronne Koopaanneemsom € 549.500,- tot € 889.500,-
 in Vught 5261 VD

Omschrijving

Échte herenhuizen aan het park, bij het hart van Vught!

Aan het Lievevrouwepark, vlakbij het vernieuwde centrum van Vught start binnenkort de realisatie van 17 herenhuizen met allure: La Couronne.

La Couronne is een nieuwbouwproject in Vught met ongekende proporties en ongekend mooie architectuur. Typerend zijn de royale vertrekken met hoge plafonds en de vele ramen. Een forse woonkeuken aan een diepe tuin. Aan de voorzijde geniet u straks van een fantastisch uitzicht op het Lievevrouwepark met eeuwenoude bomen. Een fantastische plek om thuis te komen. Dit is meer dan wonen, dit is de kroon op een heerlijk leven!

De herenhuizen hebben afmetingen die we kennen van de Amsterdamse grachtengordel. Ook in detaillering en hoogwaardige afwerking doet La Couronne daar niet voor onder. De indeling wordt maatwerk naar uw persoonlijke wens. Standaard worden de woningen al voorzien van zes forse slaapkamers, twee complete badkamers én een zeer handige bergzolder.

De woningen hebben een ruime tuin op het zonnige zuid-westen, uw auto parkeert u veilig op uw eigen perceel. Alle woningen beschikken namelijk over twee vaste parkeerplaatsen op het afgesloten achter terrein.

Op loopafstand vindt u niet alleen het vernieuwde dorpshart van Vught (met supermarkten, boutiques en restaurants), maar ook de Stationsstraat (met een Albert Heijn) en het treinstation. Vandaar bent u binnen vijf minuten in het centrum van ’s­Hertogenbosch.

Bezoek ook de projectwebsite voor meer informatie betreffende het project, de standaard afwerking en verkoopprocedure, de verkoop zal starten op 14 maart aanstaande.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 549.500,- - € 889.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 213 m² t/m 259 m² Inhoud 853 m³ t/m 1086 m³ Perceeloppervlakte 191 m² t/m 468 m² Start Verkoop 14-03-2018 Aantal kavels 17 Vrij 17 Aantal Bouwtypes 8 Woningtypen Woonhuis