Mijn favorieten

Nieuwbouw Den Bosch | AMB Makelaars

nieuwbouw den bosch

Op zoek naar Nieuwbouw Den Bosch?

U bent op zoek naar een nieuwbouw woning in Den Bosch of in de omgeving van Den Bosch. U kunt dan uiteraard zoeken op verschillende websites. Maar het aanbod aan nieuwbouw woningen op internet is soms groot en dat kan wat overweldigend zijn. U weet dan misschien niet meer waar u moet zoeken of wat u eigenlijk zoekt. Kom dan langs bij AMB Makelaars. Als jong, ambitieus en hoogopgeleid team helpen we u graag met het vinden van een nieuwbouw woning. AMB Makelaars is al een aantal jaar een grote speler op de woningmarkt in Den Bosch. Wij kennen de woningmarkt van Den Bosch en zijn op de hoogte van het actuele aanbod aan nieuwbouw woningen. We kunnen u aan de hand van uw wensen precies vertellen welke nieuwbouw Den Bosch u mogelijk aan zal spreken.
 

Over AMB Makelaars

AMB Makelaars werd opgericht door ir. Nienke van Gogh, in 2006. Nienke van Gogh heeft een achtergrond als bouwkundig ingenieur en heeft ervaring als projectontwikkelaar. Ze vond dat huizen verkopen anders kon en richtte daarom AMB Makelaars op. Het eerste kantoor werd geopend in 's-Hertogenbosch. Doordat AMB Makelaars snel groeide, werd in 2012 een tweede kantoor geopend in Vught. Ook het team van AMB Makelaars heeft zich uitgebreid. Er werken vandaag de dag 6 mensen bij AMB Makelaars, waarvan 4 in de functie van makelaar. Zij staan graag voor u klaar als u op zoek bent naar nieuwbouw Den Bosch.
 

Op zoek naar nieuwbouw Den Bosch dat bij ú past!

We begrijpen dat een huis kopen iets is dat u niet dagelijks doet en dat u daar soms best wat hulp bij kunt gebruiken. We helpen u daarom graag met uw zoektocht naar uw droomhuis. Op onze eigen website, op Funda en in onze brochures vindt u ons actuele aanbod aan nieuwbouw woningen. Maar let op, want het kan zijn dat uw droomhuis al wel bij ons is aangemeld voor verkoop, maar dat dit nog op onze website staat. Kom daarom langs bij ons kantoor in 's-Hertogenbosch of Vught, zodat we u ook van de nieuwste nieuwbouw Den Bosch projecten op de hoogte kunnen brengen.

Heeft u een huis op het oog? Dan bestaat de mogelijkheid om bij AMB Makelaars de hulp van een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij begeleiden u dan in het hele aankoopproces. We behartigen uw belangen en kijken kritisch met u mee bij het kopen van een huis. Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.

We hechten veel waarde aan het streven naar een grote mate van deskundigheid, openheid en integriteit in onze dienstverlening. AMB Makelaars is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging Makelaars), bij VastgoedCert en bij hetNWII (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Wij ontmoeten u graag in ons kantoor in 's-Hertogenbosch of in ons kantoor in Vught!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring