Mijn favorieten

De Zandleij

Landgoed De Zandleij

Voor Wie 
Mensen die op zoek zijn naar een tweede huis met alle luxe en comfort midden in de natuur.
Beleggers die op zoek zijn naar een investering met een goed rendement op hun eigen vermogen, vraag de makelaar naar de verhuurmogelijkheden. 
Wilt u wonen op het park. Op het park is het toegestaan om 365 dagen per jaar te verblijven, u moet echter ingeschreven staan op een ander woonadres. Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden, vraag het de makelaar. 

Het Park
Op het park worden circa 115 bungalows gebouwd. De bouw is gestart in fase 1, de eerste bungalows zijn al te bezichtigen. In elke fase worden gevarieerde kavels aangeboden, u kiest hierop zelf uw bungalowtype. Er is keuze in twee groottes van de bungalows: 70 m2 of 86 m2. Deze worden in diverse variaties aangeboden. Indien u kiest voor een bungalow van 86 m2,  kunt u als extra optie een souterrain kiezen, waardoor het woonoppervlak verdubbeld wordt.

Landgoed de Zandleij vindt u in Cromvoirt (gemeente Vught). Een dorp met een landelijk karakter, omgeven door veel groen. De naam Zandleij is afgeleid van een waterloop die loopt door Cromvoirt. Ook begint bij het dorp het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Dit gebied biedt een variatie aan bos, landerijen en zandverstuivingen. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Een verkwikkende pauze houdt u in een van de vele restaurants of andere horecagelegenheden. De recreatieplas De IJzeren Man bevindt zich op slechts 200 meter van het park. Een paar kilometer van Cromvoirt ligt de prachtige cultuurstad ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Uitgebreid winkelen, diverse musea bezoeken of uitgaan? Uw gezellig dagje uit is zo gepland! Verder is er volop vertier in de buurt, zoals golfbanen (vanaf eind 2017 ook in Cromvoirt), attractieparken de Efteling en Beekse Bergen en talrijke fiets- en wandelroutes door Het Groene Woud.
Er worden op landgoed de Zandleij prachtige recreatie bungalows ontwikkeld. De bouw is inmiddels gestart en we bieden U graag de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen in enkele typen bungalows die reeds gerealiseerd zijn. Het betreft hoogwaardig geïsoleerde bungalows gebouwd volgens de nieuwste bouwtechnieken en uiteraard energie-neutraal. Comfort en kwaliteit staan hoog in het vaandel. U heeft zelf de keuze hoe de bungalow wordt afgewerkt. Bovendien bestaat de mogelijkheid om zelf aanpassingen door te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Uw droomkeuken of Uw droombadkamer, een elektrisch oplaadpunt voor Uw fiets of auto of een extra hobby-ruimte, de keuze is daarbij geheel aan U. Landgoed de Zandleij zal staan voor natuur, comfort en kwaliteit op het park, in combinatie met de voorzieningen in de omgeving maakt het ook voor U een fijne plek met eindeloze mogelijkheden.


Park en Bungalows
Een al langer bestaand park dat nu bijna geheel wordt vernieuwd. Zo ook de infrastructuur. Mooie wandelpaden, speeltoestellen en een jeu de boules baan worden aangelegd. De bungalows zullen in hoge mate energiezuinig zijn. Verder kan elke bungalow aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Of het nu de aansluiting betreft voor een elektrische auto, een extra hobbyruimte of een sauna in het als extra optie te bouwen souterrain. De buitenzijde heeft een vooraf bepaalde kleurstelling en de binnenafwerking kan geheel naar eigen wens worden gerealiseerd.
Wij hebben, voor mogelijke investeerders, alle zaken met betrekking tot de inrichting en keuzes van badkamer, keuken, toilet en tuin voor u in een handomdraai geregeld. In circa 50 werkbare dagen van handtekening tot een kant en klare bungalow geheel naar uw wensen. Voor de bungalow van 86m2 geldt 50 werkbare dagen na verlening van vergunning. De bungalows worden gebouwd op aan te kopen grond of in erfpacht.
U zult op het park rust en veel groen vinden. De kavels zijn ruim. In alle groottes aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde van het park. Bij het park is een restaurant dat nagenoeg het hele jaar open is. 

Natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen:
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is een natuurgebied in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is ruim 3500 hectare groot en is sinds 2002 een nationaal park. Het park is enerzijds grotendeels een afwisseling van droge zandverstuivingen en naaldbos, maar ook de uitgestrekte beekdalzone van de Zandleij hoort erbij. Hier ligt met name het natuurgebied De Brand bij Udenhout, met zijn afwisseling van hakhoutbossen, natte weilanden en moerasruigtes. Het gehele park omvat meer dan 35 km². Daarvan is ongeveer 30 km² stuifzand. Het gebied wordt dan ook wel de “Brabantse Sahara” genoemd.


Omgeving:
In de omgeving is logies genoeg te vinden. Door, en om het gebied liggen wandel- en fietspaden, daar waar vroeger wegen door het gebied liepen. Waar die routes het duingebied ingaan, ligt een aantal uitspanningen zoals De Roestelberg in het noorden en Bosch en Duin in het zuiden. Op mooie zondagen zijn de geasfalteerde paden soms zo druk dat men in file moet lopen en fietsen, vooral tussen Café De Rustende Jager bij Biezenmortel en ‘De Drie Linden’ in Giersbergen. Met de komst van een bewegwijzerd wandelknooppuntennetwerk, in april 2009, kan er gewandeld worden op de tot voor kort weinig gebruikte onverharde en kleine paden in het gebied. In het gebied zijn ook routes uitgezet voor gehandicapten, paarden, aangespannen wagens en mountainbikes.

http://www.funda.nl/nieuwbouw/cromvoirt/project-49058857-landgoed-de-zandleij/
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring