Mijn favorieten

Veghels Buiten

Op dit moment hebben we nog 3 halfvrijstaande woningen met 160 m2 woonoppervlak beschikbaar in fase 2. In fase 1 is alles verkocht, start bouw januari 2017.

Reageer snel, koopt u vóór 31 januari 2017 dan ontvangt u een keukencheque ter waarde van € 3.000,- gratis.

De onderstaande woningen zijn nog beschikbaar:
V-17: € 299.000,-- v.o.n. kavel 268 m2
V-18: € 286.000,-- v.o.n. kavel 226 m2
V-20: € 291.000,-- v.o.n. kavel 240 m2

Veghels Buiten is een woongebied  dat in alle opzichten compleet nieuw is. Nieuwe huizen, nieuwe mogelijkheden, een nieuw concept. 

Landelijk, groen en toch centraal
Veghels Buiten ligt aan de zuidoostkant van Veghel, pal naast het groene Aa-dal en dichtbij Eindhoven en Den Bosch. Je woont hier landelijk, in een prachtige groene omgeving. En toch vlakbij het centrum van zowel Veghel als Uden, met allerlei voorzieningen en gezellige terrasjes.

Genieten van rust en ruimte
Het geluid van de stilte overheerst in Veghels Buiten. Hier kom je helemaal tot rust. Er is ruimte. Veel ruimte. Ruimte om te wonen en te werken, maar ook om te spelen en te relaxen. Ruimte om dingen met elkaar te delen en om je eigen ding te doen. Er zijn bijzondere speelplekken, gezamenlijke erven en (moes-)tuinen, en vanuit je huis loop of fiets je zo de groene wereld in.

Eigentijds en duurzaam
Het concept van Veghels Buiten is geïnspireerd op de historie van het Brabantse platteland. Maar de huizen worden eigentijds. Modern, groen en duurzaam.

http://www.funda.nl/nieuwbouw/veghel/project-49093932-veghels-buiten/fotos/
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring