Mijn favorieten

Nieuwbouw | De Brigantijn fase III

Verrassend Wonen in een Zee van ruimte
Welkom bij De Brigantijn

Een unieke combinatie van ruimtelijkheid en sfeervol wonen is grotendeels al werkelijkheid geworden op deze aantrekkelijke locatie in Vught. De oude “Kleine Zeeheldenbuurt” in deze Brabantse gemeente onderging een totale metamorfose en is omgetoverd tot een inspirerende en bruisende omgeving. Een waterpartij, veel groen en schitterende woningen zorgen voor een unieke combinatie voor diverse woonwensen. Het laatste plandeel Fase III met 14 woningen in 4 verschillende typen, is nu in verkoop. Een mooie kans om nog één van de laatste nieuwbouwwoningen in dit plan te bemachtigen.

Woningtypen

Kenmerkend voor de woningen in De Brigantijn zijn de detaillering en het materiaalgebruik. Het plan is met uiterste zorg ontworpen, zodat aan iedere woning is af te lezen dat er met oog voor detail aan gewerkt is.

Het kleurgebruik in De Brigantijn is terughoudend, met aardse en lichte tinten. Zo ervaart u de rust in deze wijk en krijgt iedere woning een eigen identiteit. Door de natuurlijke kleur van materialen te behouden wordt dit serene karakter nog eens extra versterkt.

In het totale plan zijn veel woonvariaties verenigd. Het gebied is zo ingericht dat diverse rijwoningen, dekwoningen en appartementen een harmonieuze eenheid vormen. De namen van de laatste fase woningen verwijzen naar de verschillende type zeilen en masten zoals deze op een Brigantijn ook samen de belangrijkste onderdelen van het schip vormen. De woningen hebben een beukbreedte van 6,0 of 5,4 meter met eenzelfde soort indeling en kenmerken. Deze woningen zijn aan te passen aan de specifieke woonwensen met het toepassen van bijvoorbeeld een optionele uitbouw, openslaande tuindeuren en/of een van de energiebesparende pakketten. Op deze manier heeft De Brigantijn voor elk wat wils.

Dura Vermeer is er op deze manier in geslaagd om met De Brigantijn te voldoen aan iedere woonwens. ruimtelijkheid en natuurlijke elementen zijn de uitgangspunten voor het ontwerp van het plan. De bijzondere accenten in de woningen en appartementen vullen dit naadloos aan.
 

Genua en Spinaker

Het type Genua en Spinnaker zijn 5,4 meter brede tussen- en hoekwoningen. Het zijn zeer ruime woningen met tuin en respectievelijk een inhoud 463 m3 en 483 m3. Alle woningtypes zijn luxe afgewerkt inclusief vloerverwarming en sanitair van Sphinx. Om uw eigen stempel op de woning te kunnen drukken zijn er een groot aantal opties in uitbouw- en afwerking mogelijk.

Mast en Bezaan

Het type Mast en Bezaan zijn 6 meter brede tussen- en hoekwoningen. Het zijn praktisch dezelfde woningen als de Genua en Spinaker maar dan net met dat beetje extra ruimte, comfort en indelingsvrijheid. De Mast en Bezaan zijn hiermee zeer ruime woningen met diepe tuin op het zuidwesten met respectievelijk een inhoud 483 m3 en 535 m3. Alle woningtypes zijn luxe afgewerkt inclusief vloerverwarming en sanitair van Sphinx. Om uw eigen stempel op de woning te kunnen drukken zijn er een groot aantal opties in uitbouw- en afwerking mogelijk.

Inschrijven

Inschrijven woning De Brigantijn

Door het invullen en verzenden van het formulier op www.de-brigantijn.nl geef je aan dat je belangstelling hebt voor één van de woningen. Wij ontvangen je inschrijving en nodigen geïnteresseerde kandidaten uit op volgorde van binnenkomst van dit formulier. 

Na het verzenden krijgt je een e-mail ter controle, na bevestiging bent je ingeschreven.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring