Mijn favorieten

Nieuwbouw | Vughtse Hart in Vught


31 koopappartementen waaronder 5 penthouses in het centrum van Vught. Wonen op loopafstand van alle voorzieningen en op fietsafstand van de gezellige Bossche binnenstad. De bouw is reeds gestart en in het tweede kwartaal van 2014 staan de opleveringen gepland.

UW EIGEN WONING NIET VERKOCHT? VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR VERKOOPGARANTIE

Het Vughtse Hart is een royaal gebouw met drie woonlagen. Aan de Raadhuisstraat bevindt zich de entree voor in totaal 31 koopappartementen. De appartementen zijn allen zeer energiezuinig en luxe afgewerkt met onder andere vloerverwarming, complete badkamer(s) en grote raampartijen met hardhouten kozijnen. Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats (enkele woningen beschikken over 2 parkeerplaatsen) en extra berging in het souterrain. Uiteraard beschikt het complex over een lift zodat u vanuit de garage of hal eenvoudig uw appartement kunt bereiken. Alle appartementen en penthouses zijn voorzien van riante buitenruimtes, soms in de vorm van een loggia / balkon, soms in de vorm van een dakterras. Enkele woningen beschikken over een balkon en dakterras.

Kijk onder aanbod --> koopwoningen voor het beschikbare aanbod.

Het plan:

Wonen op een toplocatie waar u werkelijk alles aantreft wat u zich wensen kunt. Stelt u zich eens voor, vanuit uw nieuwe voordeur loopt u straks zo het centrum in. Hier kunt u shoppen in fraaie boetieks, dineren in gezellige restaurants of op een zonnige dag op een terras van een goed glas wijn genieten. Zoekt u natuur? Het Reeburgpark met prachtige bomen en royale waterpartijen vindt u op een steenworp afstand. Kortom: in het Vughtse Hart wordt uw woondroom werkelijkheid. Een unieke kans!

Het plan voorziet tevens in de realisatie van 175 parkeerplaatsen in een ondergrondse parkeergarage. Uiteraard krijgen de bewoners een eigen (afgesloten) parkeerplaats. Op de begane grond is ruimte voor detailhandel, kantoorruimte en horeca.

Aan de achterzijde van de appartementen komt op het dak van de winkelruimtes, naast de privéterrassen, een gezamenlijke daktuin van circa 1.400 m2. Deze daktuin is ontworpen door Lodewijk Hoekstra, de tuinman van het RTL4-programma Eigen Huis & Tuin. Hiermee krijgt het plan extra cachet.

De verschijningsvorm van de architectuur streeft naar een herkenbare, cultuurhistorische samenhang met het oudere deel van het centrum van Vught, zoals dat bestaat in het aangrenzende Marktveld. De geleding van de straatwanden in breedte en hoogte, brengt het bouwvolume in harmonie met de eigen identiteit van Vught.

Het is tevens mogelijk de appartementen te kopen middels de BIJZONDERPLAN methode. Hierbij koopt u het appartement en "huurt" u de grond. Uw investering is hierdoor circa 35% lager. U houdt hierdoor (extra) geld vrij voor andere droomwensen, wellicht een bootje of bijvoorbeeld een verre reis.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring