Mijn favorieten

Makelaar Heusden

Makelaar Heusden nodig?

makelaar heusdenBent u op zoek naar een deskundige makelaar Heusden? AMB Makelaars, makelaar Heusden, is voor u dé aangewezen makelaar in de omgeving van Heusden en omstreken. AMB Makelaars heeft drie vestigingen in Den Bosch, Vught en Drunen. Doordat wij drie vestigingen beheren, opereren wij in een groot gebied en weten wij exact welke huisbewegingen er in onze regio's plaatsvinden. Wij vragen u vrijblijvend contact met ons op te nemen als u interesse heeft in een woning in de omgeving van Heusden. Indien u uw huidige woning wilt verkopen, zijn wij voor u dé aangewezen makelaar. Bij ons staat de opdrachtgever centraal.
 

AMB Makelaars, de makelaar Heusden

Sinds 2006 is AMB Makelaars een begrip in de regio en uw makelaar Heusden. In de loop van de jaren zijn er diverse vestigingen bijgekomen. Hierdoor zijn wij actiever in meerdere gebieden rondom Den Bosch. Wij bestaan uit een jong, ambitieus en een hoogopgeleid team. Onze makelaars werken waar zij wonen. Hierdoor zijn wij snel op de hoogte van alle ontwikkelingen in onze regio. AMB Makelaars biedt u een grote mate van deskundigheid, openheid en integriteit. In de loop der jaren zijn wij een grote speler geworden in de woningmarkt van ’s-Hertogenbosch, Vught, Rosmalen, Drunen, Vlijmen en de directe omgeving. Hierdoor zijn wij in staat om u een groot en divers woningaanbod aan te bieden. Als u dus op zoek bent naar een makelaar Heusden, bent u bij ons op het juiste adres.
 

Hypotheek regelen via AMB Makelaars

AMB Makelaars heeft een nauw samenwerkingsverband met een onafhankelijk financieel adviesbureau. Onze financieel adviseur is uw partner voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Wij helpen u graag met het zoeken naar een geschikte hypotheek voor uw nieuwe woning. Ook verzorgen wij de taxatie van uw gewenste woning. AMB Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangesloten bij VastgoedCert en het Nederlands WoningWaarde Instituut (NWWI). Wij bieden u, de door de bank gewenste, taxatierapporten aan.  Bij AMB Makelaars staan persoonlijk contact en advies hoog in het vaandel. Doordat wij diverse opties aanbieden, onderscheiden wij ons van de rest in onze branche. Wij bieden u onze expertise aan met de verkoop en aankoop van uw woning. Daarnaast zijn wij u ook van dienst met het verhuren van uw woning, gewenste taxaties en met het ondersteunen van een geschikte hypotheek door onze onafhankelijke hypotheekverstrekker. Bij AMB Makelaars kunt u ook gratis gebruik maken van onze waardebepaling van uw woning en van onze zoekservice. Via onze zoekservice kunt u uw wensen invoeren en ziet u in één oogopslag of uw droomwoning in onze portefeuille zit. Onze makelaars staan u graag te woord. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring