Mijn favorieten

Huis verkopen Den Bosch

huis verkopen Den BoschOp zoek naar een betrouwbare makelaar voor het huis verkopen Den Bosch? Wilt u uw woning verkopen in Den Bosch of de omgeving van Den Bosch? En wilt u een goede prijs voor uw woning krijgen? Bij AMB Makelaars helpen we u graag met het huis verkopen Den Bosch. AMB Makelaars bestaat uit een jong team van ambitieuze en hoogopgeleide mensen. Als team streven we naar een open, deskundige en integere dienstverlening. AMB Makelaars is een groeiend bedrijf dat is opgericht in 2006, door Nienke van Gogh. Inmiddels zijn er drie vestigingen van AMB Makelaars, namelijk in Den Bosch, Vught en Drunen. Doordat wij drie vestigingen hebben kennen wij de lokale markt als geen ander.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen bij het huis verkopen Den Bosch?

Wilt u uw huis verkopen Den Bosch? Bij AMB Makelaars zetten we graag onze kennis en ons netwerk in om uw huis snel en voor een goede prijs te kunnen verkopen. De makelaars van AMB Makelaars zijn zelf ook woonachtig in de regio, waardoor zij goed op de hoogte zijn van de verhuisbewegingen. Doordat wij drie vestigingen hebben beschikken we over een zoekersbestand dat groter is dan andere NVM makelaars. Bij AMB Makelaars staat u als opdrachtgever centraal. We stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U kunt bij AMB Makelaars altijd rekenen op eerlijk advies. Wij zijn dus de ultieme specialist als iemand uw huis verkopen Den Bosch moet.

Als uw woning de verkoop in gaat, gaan wij als volgt te werk. Uw woning wordt professioneel gefotografeerd. Een eerste indruk van een woning is ontzettende belangrijk. De professionele foto's gebruiken wij voor het maken van fraaie, stijlvolle brochures, voor Funda en voor onze eigen AMB Makelaars website. Daarnaast zijn we bij AMB Makelaars altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om een woning onder de aandacht te brengen. Zo hebben we een app laten ontwikkelen die gebruikt kan worden door Apple en Android gebruikers. 
 

Waarom AMB Makelaars inschakelen voor het huis verkopen Den Bosch?

AMB Makelaars is een grote speler in de woningmarkt van Den Bosch, Vught, Rosmalen, Drunen, Vlijmen en de directe omgeving. We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en we zijn aangesloten bij VastgoedCert en het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWII). We hebben een groot zoekersbestand en we hebben een uitgebreid netwerk. We vinden een persoonlijke benadering belangrijk. De medewerkers van AMB Makelaars zijn enthousiast en vakbekwaam. We bieden u de beste kwaliteit! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat over een huis verkopen Den Bosch? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring