Mijn favorieten

Een makelaar in Rosmalen? AMB Makelaar Rosmalen!

Makelaar Rosmalen

Heeft u een makelaar Rosmalen nodig?

U woont in Rosmalen of de omgeving van Rosmalen en wilt uw woning verkopen. U bent daarom op zoek naar een betrouwbare, eerlijke makelaar die bekend is met regio Rosmalen en uw woning voor u weet te verkopen. Laat AMB Makelaars u helpen. Als jong, ambitieus en hoogopgeleid team van makelaars helpen wij u graag met de verkoop van uw woning. AMB Makelaars is al een aantal jaar een grote speler op de woningmarkt in Rosmalen en als makelaar Rosmalen zijn we dan ook bekend met de omgeving.
 

Over AMB Makelaars

AMB Makelaars is in 2006 opgericht door ir. Nienke van Gogh. Nienke van Gogh heeft een achtergrond als bouwkundig ingenieur en heeft ervaring als projectontwikkelaar. Omdat ze vond dat de verkoop van huizen anders kon, richtte ze AMB Makelaars op. Het eerste kantoor werd geopend in 's Hertogenbosch. In 2012 breidde AMB Makelaars zich uit en werd er een tweede kantoor geopend, in Vught. Ook het team van AMB Makelaars heeft zich inmiddels uitgebreid. Er zijn momenteel 6 mensen werkzaam bij AMB Makelaars, waarvan 4 makelaars. Zijn staan als makelaar Rosmalen voor u klaar om nieuwe eigenaren te vinden voor uw woning.

Bij AMB Makelaars staat u als opdrachtgever centraal. We vinden het belangrijk om in onze dienstverlening te streven naar een grote mate van deskundigheid, openheid en integriteit. AMB Makelaars is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging Makelaars), bij VastgoedCert en bij het NWII (Nederlands Woning Waarde Instituut).
 

Het verkopen van uw huis in Rosmalen

Het verkopen van een huis is natuurlijk niet zomaar iets. Daarom zorgen wij er als makelaar Rosmalen voor dat het hele proces van het verkopen van uw woning soepel verloopt. Wij geven u inzicht in de waarde van uw woning door een eerlijke en deskundige woningtaxatie. Vervolgens benaderen we woningzoekenden bij AMB Makelaars op een actieve manier. Onze makelaars weten deze woningzoekenden op een actieve manier te verbinden aan u als verkoper. Ook het aantrekkelijk presenteren van uw woning kunt u aan ons overlaten. Sher, onze woningfotografe, geeft u tips om uw woning klaar te maken voor de verkoop en maakt vervolgens een fotopresentatie van uw huis. Door haar tips en foto's wordt uw woning optimaal gepresenteerd en springt uw woning eruit op, bijvoorbeeld, Funda. Uw woning zal ook worden gepresenteerd in onze brochures en op onze website. Zo zorgen wij er als team van AMB Makelaars voor dat uw woning de juiste waarde heeft, dat uw woning aantrekkelijk wordt gepresenteerd en...dat uw woning wordt verkocht!

Wij ontmoeten u graag in ons kantoor in 's Hertogenbosch of in ons kantoor in Vught!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring