Mijn favorieten

Makelaar Vlijmen

Makelaar Vlijmen nodig?

makelaar vlijmenBent u op zoek naar een erkende makelaar Vlijmen? AMB Makelaars, makelaar Vlijmen,ondersteunt u graag in uw verkoop en aankoopproces van uw nieuwe woning. AMB Makelaar kent de plaatselijke markt als geen ander. Doordat wij onze drie vestigingen in Den Bosch, Vught en Drunen beheren, zijn wij een begrip geworden in de regio en weten wij exact welke woningtrends er zijn in onze regio's. Al onze makelaars wonen waar zij werken, hierdoor zijn onze makelaars up-to-date met betrekking tot de huizenmarkt. In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn in uw zoektocht naar uw nieuwe woning. Daarnaast begeleiden wij u met de verkoop van uw bestaande woning. Onze makelaars staan u graag te woord. 
 

Taxaties bij makelaar Vlijmen

Op zoek naar een makelaar Vlijmen voor de taxatie of waardebepaling van uw woning? Onze taxaties vinden plaats volgens de NVM- en VastgoedCert normen. Wij merken dat steeds meer banken graag een NWWI taxatie willen zien voordat zij akkoord geven. AMB Makelaars is bevoegd om deze taxaties te maken. Ook voor complexe taxaties kunt u bij ons terecht. Denkt u aan rijksmonumenten, bedrijfsonroerend goed of andere bijzonder onroerend goed. Ons tarief is afhankelijk van de prijsklasse en de complexiteit van het pand. Wij zijn dus de makelaar Vlijmen die u zoekt!
 

AMB Makelaars, de makelaar Vlijmen

AMB Makelaars bestaat uit een jong, ambitieus en hoogopgeleid team. Wij bieden u een grote mate van deskundigheid, openheid en integriteit. Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever centraal staat.  In de loop der jaren zijn wij een grote speler geworden in de woningmarkt van ’s-Hertogenbosch, Vught, Rosmalen, Drunen, Vlijmen en de directe omgeving. Wij bieden u een zeer groot en divers woningaanbod aan. Het is ook mogelijk dat wij u helpen met uw hypotheek. AMB Makelaars heeft een samenwerkingsverband met een onafhankelijk financieel adviesbureau. Onze financieel adviseur is uw partner voor een onafhankelijk hypotheekadvies. AMB Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangesloten bij VastgoedCert en het Nederlands WoningWaarde Instituut (NWWI).
 

Woning verhuren via AMB Makelaars 

Bij AMB Makelaars bent u ook aan het juiste adres als u uw woning wilt verhuren. Wij helpen u graag met het verhuren van uw woning. Door onze ervaringen in de verhuurbranche denken wij graag met u mee over een reële huurprijs van uw woning. Het verhuren van uw woning vraagt om een specialistische aanpak. In de loop der jaren hebben onze makelaars de nodige ervaring opgebouwd in het verhuren van woningen, hierdoor hebben wij voldoende kennis in huis. Wij bieden u tegen scherpe tarieven de beste services aan. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring