Mijn favorieten

Hypotheek in regio Den Bosch, Vught, Drunen of Rosmalen

Persoonlijke financiën zijn niet het belangrijkste in uw leven, maar wél relevant. Kies daarom een deskundig adviseur die uw situatie persoonlijk benadert.

AMB Makelaars heeft een samenwerkingsverband met een onafhankelijk financieel adviesbureau. De financieel adviseur is uw partner bij uitstek voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Ook voor assurantiën en pensioen wordt hun vakkennis en integriteit al jaren door onze cliënten gewaardeerd. Onze kracht is dat onze adviseurs dankzij hun onafhankelijke positie kunnen werken met bank- en verzekeringsproducten uit de volle breedte van de markt. Deze maatwerkoplossingen leiden regelmatig tot lagere maandlasten en méér flexibiliteit. Binnen de adviespraktijk analyseren ze daarbij ook uw inkomens- en vermogenspositie op termijn en optimaliseren ze die in combinatie met uw hypotheek.

De werkwijze is gericht op de lange termijn, waarbij ze u blijvend terzijde staan.

Wilt u (voorafgaand aan deze aankoop of verkoop) eens over uw financiële structuur van gedachten wisselen met onze adviseur of een second opinion ontvangen? Maak dan vrijblijvend een afspraak via 073-7113700 of vul het formulier hieronder in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring