Mijn favorieten

Huis verkopen in regio Den Bosch, Vught, Vlijmen, Drunen of Rosmalen?

Wij onderscheiden ons

In een markt waar veel collega’s hun aanbod zien afnemen, blijft AMB Makelaars een groeiend bedrijf in de regio Den Bosch, Vught, Drunen, Vlijmen en Rosmalen en daarnaast een stabiele factor. Door onze drie vestigingen in Den Bosch, Vught en Drunen kennen wij de plaatselijke markt als geen ander. Al onze makelaars wonen waar zij werken, waardoor zij de verhuisbewegingen als geen ander kennen. Grote kans dat zij de toekomstige koper van uw woning al op het netvlies hebben. Ook zien wij veel verhuisbewegingen in de regio waar onze drie kantoren zich bevinden, waardoor ons zoekersbestand groter is dan andere NVM Makelaars. Dit is dan ook de reden waardoor wij snel en voor een goede verkoopprijs verkopen. Hiermee onderscheiden wij ons! 

Naast ons grote netwerk onderscheiden wij ons door onze aanpak:

Presentatie
Met de wetenschap dat je geen tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken worden onze panden professioneel gefotografeerd. Deze foto’s worden gebruikt in de fraaie stijlvolle brochures van de objecten, op Funda en onze eigen AMB Makelaars site.
 
Progressief
Altijd op zoek naar vernieuwing in deze uitdagende markt. We gaan mee met alle nieuwe ontwikkelingen, zo kunt u gebruik maken van onze eigen 
“AMB Makelaars App” voor de Apple en Android gebruikers.
 
Partijdig
We gaan 100% voor de belangen van onze opdrachtgever. Dit betekent niet dat we onze opdrachtgevers naar de mond praten. Vanuit onze  ervaring en marktkennis geven we eerlijk advies.
 
Professioneel
Alle medewerkers van AMB Makelaars zijn goed opgeleid: makelaars, taxateurs en/of kantoorprofessionals. Waardige gesprekspartners die ervaring en betrouwbaarheid inbrengen!
 
Passie
Alle vakbekwamen van AMB Makelaars zijn enthousiast en weten dat op cliënten over te brengen. We voelen ons bevoorrecht, dat wij voor u mogen bemiddelen in de verkoop of aankoop van uw huis.
 
Persoonlijk
Tegen al het marktsentiment in heeft AMB Makelaars nieuwe medewerkers aangenomen en een tweede kantoor in Vught geopend. Sinds mei 2017 hebben we ook nog een etalagekantoor in Drunen. Wij benaderen kopers persoonlijk en dat vinden kopers fijn. In deze gesprekken worden de woonwensen persoonlijk in beeld gebracht. Waarna we een selectie maken van woningen uit ons bestand die hun aanspreken. Een koper kan dan in één dagdeel een eerste indruk krijgen van meerdere objecten. Kosteloos!
 
Persoonsgericht
Financiering van uw woning is maatwerk. AMB Makelaars heeft een samenwerkingsverband met een onafhankelijk financieel adviesburo. Deze financieel adviseur is uw partner bij uitstek voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Ook voor assurantiën en pensioen wordt hun vakkennis en integriteit al jaren door onze cliënten gewaardeerd.

Kortom, AMB Makelaars biedt u de beste kwaliteit!

 

Meer weten?
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen bij de verkoop van uw woning? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op. Of kom eens gezellig langs in één van onze
vestigingen

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring