Mijn favorieten

Onze medewerkers

AMB Makelaars Den Bosch

Nienke van Gogh
Nienke van Gogh
Register Makelaar Taxateur
073 - 711 37 00 06 - 438 703 30
‘Zorgen moet je doen, niet maken’

Nienke vindt dat het allemaal transparanter moet en met meer aandacht voor de klant. Minder poeha en een actievere manier van het benaderen van woningzoekenden. Zij staat garant voor de inbreng van een ‘vleugje vrouw’.
Koen Lantsheer
Koen Lantsheer
Register Makelaar Taxateur
073 - 711 37 00 06 - 110 75 245
Koen heeft ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij. Ondanks dat de woningmarkt op stoom is bezuinigen wij niet op de kwaliteit van onze dienstverlening. Koen is NVM makelaar en ingeschreven in het register als register makelaar en taxateur. Heeft u zich weleens afgevraagd of uw makelaar wel echt makelaar is?
Luuc van Zeeland
Luuc van Zeeland
Register Makelaar Taxateur
0416 - 23 50 25 06 - 520 737 07
'Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen'
Luuc is opgeleid aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, opleiding Vastgoed en Makelaardij. Luuc is een kei in het doen van bezichtigingen, het leukste vindt hij woningzoekende begeleiden naar hun droomhuis. Klanten kunnen hem altijd altijd bereiken, Luuc staat altijd voor u klaar.
Willem-Jan Zwaans
Willem-Jan Zwaans
Register makelaar taxateur
073 - 711 37 00 0681860570
Willem-Jan is een toegankelijke makelaar die schittert in het meedenken met klanten. Hij kan de meest ingewikkelde materie in begrijpelijke taal uitleggen en verschijnt altijd goed voorbereid bij bezichtigingen. Hij houdt ervan om mensen te begeleiden bij hun zoektocht naar de ideale woning – toch wel een van de grootste aankopen in een mensenleven.
Ilse Rooijakkers
Ilse Rooijakkers
Commercieel Medewerker Binnendienst
073 - 711 37 00
'Nieuwe stap, nieuw avontuur, nieuw huis!'
Met ruim 16 jaar ervaring in de makelaardij en een enorme passie voor alles omtrent wonen zit Ilse bij ons helemaal op haar plek. Met plezier in het werk helpt zij u graag verder en zorgt zij voor een succesvolle afhandeling met een persoonlijke benadering! Een onmisbare schakel binnen ons kantoor!!
Cindy Lucas
Cindy Lucas
Commercieel medewerker binnendienst
0416 - 23 50 25
Cindy heeft door haar jarenlange ervaring in de makelaardij veel kennis en kunde in zowel bestaande als nieuwbouw op zak. Ze is altijd voorbereid en is onze klanten altijd goed en deskundig van dienst. Cindy weet precies wat er speelt. Daar hebben onze collega's maar ook onze klanten iedere dag weer plezier van!
Petra van den Braak
Petra van den Braak
Assistent Register Makelaar Taxateur A-RMT
073 - 711 37 03
Deze perfectionistische dame is helemaal in haar nopjes bij AMB Makelaars. Petra zorgt dat alles onder controle is. Kalm, rustig, punctueel maar bovenal professioneel. Eerder deed ze ervaring op bij twee andere makelaarskantoren en Petra heeft bovendien de titel assistent register makelaar taxateur op zak en is A-RMT geregistreerd.
Laurens van Heyningen
Laurens van Heyningen
Vastgoedadviseur
073 - 711 37 00
In 2017 is Laurens begonnen als stagiair bij AMB makelaars. Sindsdien werkt Laurens met veel plezier bij ons. Laurens maakt makkelijk contact met onze klanten en staat ze tijdens de bezichtigingen altijd vriendelijk en professioneel te woord. Hij is behulpzaam voor zijn collega's en heeft voor iedereen een goed luisterend oor.
Naomi van Tuijl
Als u bij AMB makelaars binnenstapt is de kans groot dat u mij als eerste tegenkomt. Ik ben werkzaam in de binnendienst en daarbij verantwoordelijk voor administratief werk, contact met klanten, woningen aanmelden en afspraken maken! Naast deze leuke baan ben ik bezig met mijn opleiding tot Assistent Makelaar (A-RMT).
Malissa Goossen
Malissa Goossen
Assistent makelaar taxateur
0416 - 23 50 25
Na ervaring op te hebben gedaan op verschillende kantoren werkt Malissa sinds kort bij AMB Makelaars. Het blijft een leuke uitdaging om steeds weer kopers en verkopers bij elkaar te brengen vindt Malissa. Het is een veelzijdig vak dat door ervaring en opleidingen alleen maar meer inhoud krijgt. Malissa wil niets liever dan onderdeel uit maken van een hecht en gezellig team, zoals het onze. Dat persoonlijke proberen wij ook met onze klanten te delen.