Mijn favorieten

Onze medewerkers

AMB Makelaars Den Bosch

Nienke van Gogh
Nienke van Gogh
Register Makelaar Taxateur
073 - 711 37 00 06 - 438 703 30
‘Zorgen moet je doen, niet maken’

Nienke vindt dat het allemaal transparanter moet en met meer aandacht voor de klant. Minder poeha en een actievere manier van het benaderen van woningzoekenden. Zij staat garant voor de inbreng van een ‘vleugje vrouw’.
Marco Croes
Marco Croes
Register Makelaar Taxateur
073 - 711 37 03 06 - 818 605 70
Marco is een toegankelijke makelaar die schittert in het meedenken met klanten. Hij kan de meest ingewikkelde materie in begrijpelijke taal uitleggen en verschijnt altijd goed voorbereid bij bezichtigingen. Hij houdt ervan om mensen te begeleiden bij hun zoektocht naar de ideale woning - toch wel een van de grootste aankopen in een mensenleven.
Koen Lantsheer
Koen Lantsheer
Register Makelaar Taxateur
073 - 711 37 00 06 - 110 75 245
Koen heeft ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij. Ondanks dat de woningmarkt op stoom is bezuinigen wij niet op de kwaliteit van onze dienstverlening. Koen is NVM makelaar en ingeschreven in het register als register makelaar en taxateur. Heeft u zich weleens afgevraagd of uw makelaar wel echt makelaar is?
Luuc van Zeeland
Luuc van Zeeland
Kandidaat Register Makelaar Taxateur
0416 - 23 50 25 06 - 520 737 07
'Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen'
Luuc is opgeleid aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, opleiding Vastgoed en Makelaardij. Luuc is een kei in het doen van bezichtigingen, het leukste vindt hij woningzoekende begeleiden naar hun droomhuis. Klanten kunnen hem altijd altijd bereiken, Luuc staat altijd voor u klaar.
Ilse Rooijakkers
Ilse Rooijakkers
Commercieel Medewerker Binnendienst
073 - 711 37 00
'Nieuwe stap, nieuw avontuur, nieuw huis!'
Met ruim 16 jaar ervaring in de makelaardij en een enorme passie voor alles omtrent wonen zit Ilse bij ons helemaal op haar plek. Met plezier in het werk helpt zij u graag verder en zorgt zij voor een succesvolle afhandeling met een persoonlijke benadering! Een onmisbare schakel binnen ons kantoor!!
Cindy Lucas
Cindy Lucas
Commercieel medewerker binnendienst
0416 - 23 50 25
Cindy heeft door haar jarenlange ervaring in de makelaardij veel kennis en kunde in zowel bestaande als nieuwbouw op zak. Ze is altijd voorbereid en is onze klanten altijd goed en deskundig van dienst. Cindy weet precies wat er speelt. Daar hebben onze collega's maar ook onze klanten iedere dag weer plezier van!
Petra van den Braak
Petra van den Braak
Assistent makelaar taxateur
073 - 711 37 03
Deze perfectionistische dame is helemaal in haar nopjes bij AMB Makelaars. Petra zorgt dat alles onder controle is. Kalm, rustig, punctueel maar bovenal professioneel. Eerder deed ze ervaring op bij twee andere makelaarskantoren en Petra heeft bovendien de titel assistent register makelaar taxateur op zak.
Luuk is een enthousiaste specialist die thuis is in verschillende disciplines. Hij heeft naast verkoopervaring veel ervaring opgedaan in de verhuur van woningen. Bij zijn vorige werkgever heeft hij met name gewerkt voor professionele beleggers en projectontwikkelaars. Bij AMB makelaars houdt Luuk zich naast verhuur ook actief bezig met aan- en verkoop van woningen.